Strumpgubben

Alltså. Vi funderade länge över lämpligheten i att skriva om strumpgubben. Faktum är att vi haft vaknätter med långdragna debatter och tankegångar att gå igenom. Fakta att begrunda.
 
Strumpgubben är ju nämligen viktig. För oss framförallt. Så om vi informerar om strumpgubben kommer vi då få sämre service på grund av hans ökade arbetsbelastning? Finns det en risk att vi driver strumpgubben till utmattning och får klara oss utan hans tjänster? 
 
Slutligen bestämde vi oss för att dela. Det sägs ju att julen ska handla om sånt. 
 
Så. Strumpgubben. Han kommer fyra gånger om året, närmare bestämt på adventssöndagarna. Som namnet antyder så har det med strumpor att göra, han lämnar nämligen en liten present i en strumpa. Om du lagt ut en alltså. Det är väldigt viktigt. Utan strumpa, ingen strumpgubbegåva. Han är helt klart en vettig en för i våra strumpor är det minsann ofta jerkey. För det tycker vi om. Mycket. Ibland är det bearnaise. Det tycker vi om. Mycket. 
 
Det är strumpgubben det. Nu håller vi våra luddiga tassar och tår för att han kommer hinna med allt extra jobb han får nästa vecka. För er skull alltså. För han skulle väl aldrig hoppa över oss. Vi är ju viktigast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0