Raimo diktar

Tio små beaburkar skulle gå på bio
Raimo åt upp en och så var dom bara nio

Nio små beaburkar skulle köpa råtta
Raimo åt upp en och så var det bara åtta

Åtta små beaburkar skulle jaga gnu
Raimo åt upp en och så var dom bara sju

Sju små beaburkar skulle äta kex
Raimo åt upp en och så var dom bara sex

Sex små beaburkar skulle åka hem
Raimo åt upp en och så var dom bara fem

Fem små beaburkar hittade en myra
Raimo åt upp en och så var dom bara fyra

Fyra små beaburkar skulle smörgås bre
Raimo åt upp en och så var dom bara tre

Tre små beaburkar skulle gå på tå
Raimo åt upp en och så var dom bara två

Två små beaburkar skulle bada MEN
Raimo åt upp en och så var det bara en

En liten beaburk sprang ifrån en snut
Raimo åt upp den och så var dom alla slut

Internationell beadag!

Vi undrar alltså, varför finns det ingen beadag? Det finns ju kanelbullens dag, och våfflor har en dag. Alltså det är ju gott men inte är det bea direkt. Vi vill införa en internationell beadag när alla äter massvis med bea. Vi vill ha beaglass! Varför finns inte det? Vi har smakat oss igenom säsongens glassnygheter och visst var dom goda men inte en enda tillstymmelse till bea. Uppror vänner, här krävs handling!

Väntan är över!

Ja, nu är vi tillbaka. Vinterns ide är slut och ni behöver inte längre sakna oss eminenta flodgrisar längre. Planen var inte att gå i ide men det blev kallt och läskigt så vi begravde oss i duntäcket och gjorde endast en kortare visit ut i stora världen för att åka till Åre och åka skidor.

Men, som sagt, nu är vi här igen! Flodgrisarna i ditt hjärta har krupit ut ut vinterdunet och sträckt på sig och vi inledde naturligtvis med något storslaget. Vi tog vårt pick och pack inklusive människa och drog utomlands. Vi världsvana flodgrisar gör gärna sånt lite spontant sådär.

Vi hittade en mycket bra butik. Dom hade chokladflodgrisar. Någon som förstått storheten med flodgrisar minsann. Inga jäkla kycklingar och påskharar här inte, nej påsken ska naturligtvis firas med flodgrisar!

En dag när vi promenerade fram längs Londons gator stötte vi på något otroligt fantastiskt underbart häftigt. Ett BEAHUS! På fasaden hängde en skylt där det stod BEA. Otroligt, helt klart amazing! som vi internationella flodgrisar säger. Beklagligt nog höll detta paradis stängt. Attans bananer säger vi om det.

 

Förutom detta har vi avnjutit diverse fantastiska måltider, blivit guidade i staden av Teddy Luton, en gentlebear som ursprungligen kommer från London men numera bor hos oss. Han har tagit med oss på afternoon tea på tjusiga hotell (vad annars håller klass nog för flodgrisar?) och shopping på Harrods. Eftersom vi noga översåg bokningen av hotell var det duntäcke och dunkudde på rummet så vi kunde stornjuta precis på det vis som vi förtjänar. Med andra ord en utomordentligt njutbar trip.

 

 

Andas ut, ty nu är vi tillbaka!

 

 



RSS 2.0