Ingen grill?!

Idag har Grillby utforskats. Flode satt och var alldeles hög på socker (han fick citronmarängpaj till frukost) och yrade om grill i Grillby. Han ville ha en baguette med fläskfile och bea. Men! Det fanns ingen grill i Grillby, inte ens en liten en. Alldeles tomt på grillar var det, det enda man kunde hitta var en varmkorv vid fotbollsplanen. Dumma dumma Grillby som ljuger, Ljugby borde det heta. Mutter mutter. Lura en flodgris så där. Va? Är det något man kan göra ostraffat? Nepp! Vi ska aldrig mer besöka Grillby, så det så!

Vaddutmattning

Förra veckans hårda tränande blev för mycket för Raimo, han drabbades av total vaddutmattning. I torsdags var det så illa att han fick matas med bea i sugrör. Då är det illa minsann!! Dagen efter fick jag, Flode flodgris, mata honom med sked, förstå vilket jobb. Att passa upp på en kinkig lila stickad flodgris är inte direkt något som man gör bara sådär. Det skulle puffas upp kuddar och stoppas om svansar och så var det ett jäkla tjat om mera bea hit och dit. Mutter mutter.
Som tack för hjälpen har jag övertygat honom om att han borde passa upp lite på mig så jag har fått frukost på sängen varje dag den här veckan och det är inte mer än rätt. Så det så!

/Flode

För övrigt har vi funderat på något nytt. En helt revolutionerande uppfinning faktiskt. Det borde göras marshmallows med beasmak! Tänk att sitta vid en eld och trä beamarshmallows på ett spett och grilla så dom blir varma och smältiga. Helt klart något för alla gourmetflodgrisar. Undrar vem man ska kontata om man vill ha sånna? Vi funderar på om det är Reinfeldt eller ICA-Stig som är bäst. Ja vi får baske mig leta upp någon osm kan ordna detta åt oss!!

Ibland funderar vi flodgrisar på att gå i ide i duntäcket framåt höstkanten när vörtjakten är slut och det bara regnar men när vi överlägger lite mer så kommer vi alltid fram till att vi behövs. Världen skulle vara så tråkig och prosaisk
om inte vi fanns där och förgyllde tillvaron. Och vem skulle ta hand om all bea som behöver ätas? Eller chokladen? Nej, ide blir det inte i år heller.

Peace and Love, Puss och Kram!

Dom har iiiiingen koll

Nej alltså, dom här människorna man har runt sig alltså. Dom har ingen koll, what so ever! För det första har dom inte förstått hur bra flodgrisar är (bäst!) och kan få för sig att ifrågasätta sanningshalten i våra uttalanden. Det är helt klart hidöst! Dom har alltså fått för sig att vi ljuger, varför skulle vi göra det? Alltså det kan ju hända att vi överdriver en smula här och där men ljuga? Nej inte en flodgris. Dom har helt klart ingen koll, what so ever!!

För att prata om något annat så kan vi meddela att det är 76 mil mellan Stockholm och Storuman. Vi har inte varit i Struman heller men vi har varit i Danmark! Jag tror dom pratar mer förståeligt i Storuman, vi måste ta oss dit och höra efter någon dag. Finns det flodgrisar där?


Varm choklad

Idag har vi varit mycket duktiga flodgrisar och pressat vadd. Massa vadd pressade vi, sen åt vi raggmunkar. Fast mest av allt så åt vi lamm med BEA! Det var hemgjord bea, inge fusk där inte. Smaskigt värre.

Men, inte ens bea hjälpte mot den tota vaddutmattningen som inträffade efter vaddpressen. Vi har legat och tittat på varandra, oförmögna att ens gnöka om service. Som tur är så är människan väldrillad och såg vår prekära situation och bestämde sig för att göra något åt den. Inom kort anlände en stor mugg varm choklad toppad med marshmallows. Vi kunde andas ut, kvällen var räddad!

Varm choklad är helt klart användbart mot vaddutmattning.

Vörtmix

Ja vad tusan är nu detta. Vi tog en liten tripp utomlands (vi världsvana flodgrisar gör gärna sånt) och när vi kom hem fann vi detta!! Vörtmix, på påse!! Vad är det för något? Va? Va? Försöker Santa Maria ta vörtjakten från flodgrisarna. Nu blir vi lite upprörda och dåndimpade här borta. Vi vill en gång för alla tydligt informera om att det ALDRIG går att ersätta riktig vört med vörtmix på påse! Mutter mutter.

För övrigt är jaktsäsongen slut nu och vi håller som bäst på att vila upp oss. Mycket bea och dunkudde är det som gäller. Ja och så den här lilla turen till Danmark, vi hade hört från säker källa att det skulle finnas både palmer och rödvita kossor dänere men icke. Vi fick nöja oss med choklad på frukostmackan (MUMS) och lite härligt danskt pissregn (ycket likt det svenska). Inte en enda flodgris så långt ögat nådde heller men vad gör det när man har både te och chokladpålägg.... Vi förstår ändå inte vad danskarna säger.

Over and out, peace and love!


Vörtmix... hujedamig!



RSS 2.0