Väntan är över!

Ja, nu är vi tillbaka. Vinterns ide är slut och ni behöver inte längre sakna oss eminenta flodgrisar längre. Planen var inte att gå i ide men det blev kallt och läskigt så vi begravde oss i duntäcket och gjorde endast en kortare visit ut i stora världen för att åka till Åre och åka skidor.

Men, som sagt, nu är vi här igen! Flodgrisarna i ditt hjärta har krupit ut ut vinterdunet och sträckt på sig och vi inledde naturligtvis med något storslaget. Vi tog vårt pick och pack inklusive människa och drog utomlands. Vi världsvana flodgrisar gör gärna sånt lite spontant sådär.

Vi hittade en mycket bra butik. Dom hade chokladflodgrisar. Någon som förstått storheten med flodgrisar minsann. Inga jäkla kycklingar och påskharar här inte, nej påsken ska naturligtvis firas med flodgrisar!

En dag när vi promenerade fram längs Londons gator stötte vi på något otroligt fantastiskt underbart häftigt. Ett BEAHUS! På fasaden hängde en skylt där det stod BEA. Otroligt, helt klart amazing! som vi internationella flodgrisar säger. Beklagligt nog höll detta paradis stängt. Attans bananer säger vi om det.

 

Förutom detta har vi avnjutit diverse fantastiska måltider, blivit guidade i staden av Teddy Luton, en gentlebear som ursprungligen kommer från London men numera bor hos oss. Han har tagit med oss på afternoon tea på tjusiga hotell (vad annars håller klass nog för flodgrisar?) och shopping på Harrods. Eftersom vi noga översåg bokningen av hotell var det duntäcke och dunkudde på rummet så vi kunde stornjuta precis på det vis som vi förtjänar. Med andra ord en utomordentligt njutbar trip.

 

 

Andas ut, ty nu är vi tillbaka!

 

 



Kommentarer
Postat av: Tjorven - Gertud

åhhhhhh jag vill också åka till utomlandset! Fast fast fanns där inga choklad grisar? alltså flodgrisar utan flod?

2010-04-10 @ 01:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0