Dåndimpen

Nu är det så här va, att vi satt och letade lite efter en snygg layout till bloggen och det visade sig att det INTE finns en enda layoutmall med flodgrisar!! Vi fick dåndimpen totalt. Vi dåndimpade en hel timme i sängen innan vi tog oss upp igen. Nu ska vi leta med ljus och lykta efter någon som kan tänkas hjälpa oss med att få en snygg bild på oss förträffliga flodgrisar som vi kan lägga upp lite tjusigt högst upp i bloggen.

Två dåndimpade flodgrisar
två dåndimpade flodgrisar


Flode ville att vi skulle skriva om något fint. Kanske Kebnekaise? Kebnekaise är sveriges högsta berg, det består av 90% kalfjäll (kal-fjäll, kalf-jäll) där det inte växer nått. Man kan bo i svenska turistföreningens fjällstugor. Tillexempel i Kuoperjåkka raststuga

Nu har vi skrivit om något fint. Tror vi, vi har inte varit där. Men vi har varit i Vaxholm. Det var häftigt, vi hade picnic och åt rökt makrill och melon. Ingen bea dock. Det var dumt. Först fick vi åka bil i en evighet för dom körde fel en massa gånger. Till slut hittade vi rätt väg, det stod vaxholm på en skylt men tror du dom fattade? Nej dom vände när dom kom till en korsning, åkte tillbaka till skylten och sen tog vi samma väg igen! och då kom vi såklart rätt. Tror ni någon lyssnade på flodgrisarna som hade rätt ända från början, nehejdå.

Flodgrisar med picnic
picnincande flodgrisar

Nu ska vi dricka te och sen fortsätta dåndimpa lite. Over and out!



Kommentarer
Postat av: Paulina

Dåndimpa är rätt bra ibland =) Vart anmäler man sig som groupie till flodgrisarna?!

2009-08-03 @ 01:41:58
URL: http://paulinaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0